WHATSAPP - Medicii de familie din Maramureș colaborează direct cu conducerea DSP

Chiar dacă oficial nu există probleme în acordarea de concedii medicale în cazul pacienților izolați la domiciliu din cauza infecției cu SARS-CoV-2, în realitate lucrurile nu stau tocmai așa.

WHATSAPP - Medicii de familie din Maramureș colaborează direct cu conducerea DSP

Medicii de familie din Maramureș au mărturisit că reușesc să rezolve o parte din ele direct cu ajutorul conducerii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Maramureș, deoarece au creat un grup în care halatele albe comunică direct cu directorul instituției, Rareș Pop.  

“Sincer cam avem probleme cu documentele pe care trebuie să le emită DSP-ul. Dar acum, în ultima vreme, directorul DSP Maramureș a acceptat să facă parte dintr-un grup al medicilor de familie și în limita posibilităților și al timpului pe care-l are la dispoziție ne ajută. Nu putem nici să-i cerem imposbilul, dar s-a străduit. Cu toate criticile care au fost pe seama lui, apreciem că și-a dat silința. Este bine să încercăm să găsim soluții și să ne axăm pe aspectele pozitive, deși gurile rele spun că e campanie electorală și de aceea a intrat în grup”, a declarat Gheorge Lascu, președintele Asociației Medicilor de Familie Maramureș.

A.H.