VREA SĂ PLECE DE LA CFR - Dan Petrescu este supărat pe toată lumea

CFR Cluj a suferit prima înfrângere din acest sezon în Liga 1, 1-2 (0-1) cu Gaz Metan Mediaș, pe teren propriu.

VREA SĂ PLECE DE LA CFR - Dan Petrescu este supărat pe toată lumea

În meciul disputat duminică, 1 noiembrie, în etapa a 9-a, golurile au fost marcate de Denis Ciobotariu (90+1), respectiv Ronaldo Deaconu (27) și Dumitru Cardoso (60).

CFR Cluj a avut un gol anulat, pentru ofsaid la Valentin Costache (68), iar Adrian Păun a cerut penalty în min. 65, la un duel cu Roberto Romeo, dar arbitrul Valerică Găman i-a acordat cartonaș galben pentru simulare.

La final, furios pe arbitrul Valerică Găman, dar și nemulțumit că CFR nu transferă jucători, antrenorul Dan Petrescu a spus după meci că vrea să părăsească formația clujeană.

„Nu mai vreau să stau la echipă, că n-avem nicio șansă, după meciul cu Roma vreau să plec. M-am săturat, mă duc. Îmi iau la revedere de la toată lumea. Să vină altcineva să facă faţă. Să mă mai lase și pe mine în pace, să mă mai odihnesc. Eu vreau ca echipa să se prezinte la meciul cu FC Argeș, dar cu alt antrenor, eu nu mai vreau.

Am o clauză și dacă nu mai pot să antrenez ce să fac? Să antrenez cu clauza în mână? Nu mai pot face față, am cerut mereu arbitraje corecte, jucători și să mă lase să-mi fac treaba. Arbitraje corecte n-am... Dacă campioana României este arbitrată acasă așa...”, a declarat Dan Petrescu, la Digi Sport.

Pentru CFR Cluj urmează, joi, 5 noiembrie (ora 19.55) partida din deplasare cu AS Roma, din grupa A a Ligii Europa. Apoi clujenii au programat meciul din Liga 1 cu FC Argeș, în deplasare, în data de 8 noiembrie.

M. S.

foto prosport.ro