VOT DE DECEMBRIE - Primele contre în Consiliul Județean de la bani

Prima ședință face to face după multă vreme la Consiliu Județean a adus și primele contre. Mărul discordiei a fost ATOP-ul, mai precis indemnizația încasată de consilierii județeni din această Adunare pentru fiecare ședință. Adică aproape 2500 de lei pe ședință. Acum vor lua mai puțin.

VOT DE DECEMBRIE - Primele contre în Consiliul Județean de la bani
Economie anuală de 400.000 de lei la bugetul județului Maramureș. Acesta a fost prinicipalul argument adus pentru susținerea acestui proiect de hotărâre. În fapt a fost propusă reducerea la jumătate a indemnizațiilor pe care le-au primit până în momentul de față membrii Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Maramureș. Proiectul de hotărâre a fost votat de consilierii județeni, chiar dacă grupul PMP a cerut dezbaterea lui în altă ședință de Consiliu Județean.
Consilierilor județeni li s-a adus la cunoștință că vechea conducere a Consiliului Județean a aprobat ca fiecare membru ATOP Maramureș să primească o indemnizație de 2.500 de lei pentru fiecare ședință la care este prezent, adică 20 de procente din indemnizația președintelui Consiliului Județean.
S-a propus ca acest venit să fie redus cu 50%. S-a supus votului și proiectul a trecut. 
H.D.