CERE REPETAREA VOTULUI - Dan Ivan își toarnă cenușă în cap

Postură ingrată pentru USR-istul Dan Ivan.

CERE REPETAREA VOTULUI - Dan Ivan își toarnă cenușă în cap
Dan Ivan, președintele USR Maramureș, se numără printre cei care au votat cresterea impozitelor în Baia Mare, în calitate de consilier local. Dan Ivan a fost unul dintre candidații la postul de primar al Băii Mari și a promis în campania electorală că nu va crește taxele și impozitele, dacă va ajunge primar. Ajuns între timp senator, Dan Ivan își regretă acum decizia și cere reluarea votului în Consiliul Local.
"Votul meu și al colegilor mei din Consiliul Local Baia Mare, dat la ședința de vineri 18 decembrie la proiectul de hotărâre privind creșterea impozitelor pentru anul 2021, a fost o greșeală pe care dorim să o îndreptăm în cel mai scurt timp.
În acest sens voi susține propunerea grupului PMP de a pune pe ordinea de zi a Consiliului Local un proiect privind anularea HCL aprobate vineri și revenirea la nivelul impozitelor pe anul 2020.
Apelez și la colegii liberali din Consiliul Local să se alăture acestui demers, ținând cont că împreună cu PMP avem majoritatea consilierilor locali.
Îmi cer scuze băimărenilor, inclusiv în numele colegilor, pentru acel vot și îmi asum realizarea tuturor demersurilor pentru a atinge obiectivul menționat mai sus", ascris Dan Ivan pe pagina lui oficială de Facebook.
M. S.