VOLEI FEMININ - CSM Sighetu Marmației a jucat un singur meci, dar a obținut două victorii

În ultimul weekend a pornit la drum și campionatul Diviziei A2 la volei feminin.

VOLEI FEMININ - CSM Sighetu Marmației a jucat un singur meci, dar a obținut două victorii
La sfârșitul acestei săptămâni, Timișoara a găzduit primul turneu al Seriei Vest a Divizia A2 la volei feminin. La competiție ar fi trebuit să participe echipele Politehnica Timișoara, CSM Sighetu Marmației, CSU Timișoara și CSU Oradea. Din păcate, ultimele două formații nu au putut participa din cauza problemelor de lot cauzate de infectarea cu virusul Covid-19. Și CSM Sighet a avut probleme din acest punct de vedere, dar totuși a făcut deplasarea în efectiv restrâns..
"Având în vedere această perioadă grea, trebuie să apreciem sacrificiul depus de echipa noastră care s-a deplasat cu doar 7 fete și un delegat, restul echipei fiind testată pozitiv cu noul coronavirus. Le mulțumim fetelor pentru efortul imens depus și le așteptăm pe celelalte să revină cu forțe proaspete!", transmit reprezentanții clubului CSM Sighetu Marmației.
În aceste condiții s-a disputat un singur meci, Politehnica Timișoara - CSM Sighetu Marmației 3-0 (10, 9, 10). Totuși, sighetencele s-au întors acasă cu două victorii cu 3-0, obținute la "masa verde", în fața echipelor CSU Timișoara și CSU Oradea.  
M. S.
foto Facebook Politehnica Timisoara volei