VIN LA NOI - Algerienii dau târcoale pe la frontiera din Satu Mare

În data de 12 decembrie a.c., lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare în cooperare cu Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

VIN LA NOI - Algerienii dau târcoale pe la frontiera din Satu Mare

Forţele de ordine au depistat pe raza municipiului Satu Mare, un cetățean de origine afro-asiatică. Întrucât bărbatul în cauză nu își justifica prezența în zona de frontieră și nu avea documente de identitate asupra lui, a fost condus la sediul serviciului în vederea continuării cercetărilor.

„În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetățean din Algeria, în vârstă de 29 ani. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a ajuns în localitate, iar cetățeanul algerian a fost preluat de reprezentanții Biroului pentru Imigrări Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat Iulia Stan, purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației. 

H.D.