VA CONTINUA SĂ JOACE - Fost fotbalist de la ACSF Recea, antrenor secund la Șimleu Silvaniei

O nouă provocare pentru Vlad Opriș.

VA CONTINUA SĂ JOACE - Fost fotbalist de la ACSF Recea, antrenor secund la Șimleu Silvaniei

Vlad Opriș, fostul jucător al echipei ACS Fotbal Comuna Recea, a ajuns la Sportul Șimleu Silvaniei, echipă ce joacă în Seria 10 a Ligii 3.

Vlad Opriș a evoluat în sezonul precedent la formația maramureșeană în Liga 3, până la izbucnirea pandemiei de coronavirus. Apoi, a suferit o accidentare gravă la genunchi și nu a putut juca în barajul cu CS Minaur pentru promovarea în Liga 2. Din cauza problemelor de sănătate, s-a și despărțit, pe cale amiabilă, de ACSF Recea și a stat pe tușă în prima parte a actualului sezon. 

Nici acum nu poate juca, dar a semnat cu contract cu Sportul Șimleu Silvaniei, formație la care va ocupa și funcția de antrenor secund.

”Vlad Opriș vine după o accidentare și trebuie să își revină complet. Va intra în programul de pregătire al echipei, dar șansele sunt mici ca el să joace din primele etape din retur. La experiența lui pe care a acumulat-o în Liga 3 și Liga 2 ne poate ajuta din mai multe puncte de vedere și de aceea i-am propus să fie și antrenor secund la echipă.

Sper să ne poate ajuta cât mai repede și din teren.  Venirea sa la șimleu este un plus pentru echipă”, a declarat președintele clubului Sportul Șimleu Silvaniei, Ioan Gurzău, pentru Sportul Sălăjean.

Fundașul Vlad Opriș este născut în 9 septembrie 1996, în Șimleu Silvaniei, și a mai jucat până acum la CS Balotești, Daco-Getica București, Foresta Suceava, Luceafărul Oradea și ACS Fotbal Comuna Recea.

M. S.

foto glsa.ro