URMEAZĂ VIOLENȚE? - Lupta Trump – Biden se va duce în stradă

Donald Trump s-a declarat învingător în alegerile prezidențiale înainte ca toate voturile să fie numărate în mai multe state importante.

URMEAZĂ VIOLENȚE? - Lupta Trump – Biden se va duce în stradă

Președintele american, Donald Trump, s-a declarat învingător în alegerile prezidențiale înainte ca toate voturile să fie numărate în mai multe state importante precum Georgia, Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Arizona sau Carolina de Nord, iar asta stârnește conflicte în mass-media.

Reacțiile oamenilor politici apar pe rețelele de socializare: “Urmează câteva zile în care liderii politici mondiali și cetățenii bine informați despre mersul lumii, vor asista cu emoție la tranșarea finală a luptei din SUA între #ElefantulTRUMP și #MăgarulBIDEN, așa cum sunt caricaturizați candidații republicani sau democrați de cca 150 de ani în SUA. Până la această oră știm că Trump a fost votat masiv, Biden a pierdut multe state unde se-aștepta să câștige și, deși harta electorală arată majoritar Roșie/Republicană, armatele ale celor tabere, se pregătesc de confruntări în stradă. La această oră, există certitudinea că militanții anti Trump se pregătesc să vandalizeze capitala Washington DC!

Trump și-a declarat victoria peTwitter, se pregătește s-o facă și live, ceea ce va fi de fapt semnalul declanșator pentru violențele publice anunțate și pregătite de către democrați, ce vor răspunde apelurilor oligarhilor de a nu accepta înfrângerea la vot.

Deocamdată atât, e clar însă că lupta Trump-Biden se va tranșa doar pe fondul luptelor de stradă, cu intervenția forțelor de ordine, dar mai ales a justiției americane”, scrie consultantul politic Cozmin Gușă, pe pagina lui de Facebook.

C.S. 

foto: profit.ro