Un îndrăgit actor din „Game of Thrones” a rămas șomer

La aproape 10 ani de la lansarea primului episod al serialului fenomen, Game of Thrones, Jason Momoa este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood.

Un îndrăgit actor din „Game of Thrones” a rămas șomer
FOTO:Instagram

Drumul lui spre faimă a fost unul anevoios și plin de obstacole. În 2011, după moartea bruscă a personajului său, Khal Drogo, actorul a devenit șomer. „Muream de foame după ce am terminat de filmat pentru Game of Thrones .Nu puteam să mă implic în noi proiecte. E o adevărată provocare când ai copii mici și multe datorii”, a declarat actorul pentru InStyle. În acea perioadă, Urzeala Tronurilor avea un singur sezon iar Jason Momoa apăruse în 10 episoade.

Cu toate acestea, în timpul unei pauze de la fimări, actorul a fost nevoit să doarmă într-o camionetă în Irlanda de Nord deoarece nu mai avea bani să zboare acasă în Statele Unite. Totuși să nu-i plângem de milă, după ce a primit un rol important în Liga Dreptății a urmat un nou proiect de succes: „Aquaman” (unde a primit rolul principal). Filmul cu supereroi s-a bucurat de un succes enorm în rândul publicului, având cele mai mari încasări în istorie în rândul filmelor marvel (peste 1,1 miliarde de dolari la nivel global). De atunci actorul s-a bucurat de succese unul după altul iar acum, în ciuda blocajelor provocate de pandemie, Jason Momoa are programate proiecte pâna în 2024.

Următorul film în care Momoa va juca este „Dune”, o adaptare a romanului lui Frenk Herbert care va avea premiera în octombrie 2021.

B.N