TRIBUNALUL MARAMUREȘ - Încă un judecător și un grefier confirmați pozitiv cu Covid-19

Situația se înrăutățește pe zi ce trece și la Tribunalul Maramureș.

TRIBUNALUL MARAMUREȘ - Încă un judecător și un grefier confirmați pozitiv cu Covid-19

Ieri, 5 noiembrie, au fost confirmaţi pozitiv încă un judecător şi un grefier din cadrul Secţiei I civile a Tribunalului Maramureș. În acest moment, trei judecători şi trei grefieri sunt infectați cu noul coronavirus, iar alte două persoane, un judecător și un grefier, sunt izolate la domiciliu.

Din această cauză, programul de lucru cu publicul al compartimentelor Arhivă-Registratură din cadrul ambelor sedii ale instanței se suspendă azi, 6 noiembrie, urmând ca situaţia să fie reevaluată ulterior.
"De asemenea, este posibil ca în această perioadă procedurile judiciare să fie temporizate, inclusiv prin amânarea cauzelor şi a pronunţărilor.
Regretăm disconfortul creat participanţilor la procedurile judiciare şi le recomandăm să comunice înscrisurile prin e-mail/fax, să studieze dosarele online, prin intermediul aplicaţiei Info Dosar a Curţii de Apel Cluj, şi să evite prezenţa fizică în instanţă.
Reiterăm totodată importanţa respectării regulilor de igienă personală, a măsurilor de distanţare socială, obligativitatea purtării măştii în sediile instanţelor din raza Tribunalului Maramureş şi, în general, importanţa respectării regulilor stabilite de conducerile Tribunalului Maramureş şi Curţii de Apel Cluj pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a activităţii", informează reprezentanții Tribunalului Maramureș.