TRANSILVANIA - Destinația anului 2021

Datorită personajului Dracula și a vizitelor Prințului Charles, Transilvania este prezentată ca un loc în care putem descoperi realul într-un tărâm celebru pentru fantezie.

TRANSILVANIA - Destinația anului 2021

Într-un articol postat de National Geographic, Transilvania, a fost inclusă în destinațile de familie, alături de S-V Angliei, Florida, Ungaria și regiunile din Canada.

Tot în ghidul celor de la National Geographic, sunt menționate câteva lucruri din Transilvania, cum ar fi : frigăruile din carne de vită, mămăliguța, vinul dulce de Mediaș, portul popular și amestecul cultural.

De asemenea, străinilor, le este recomandat să viziteze Clujul și Brașovul, care reprezintă principalele baze pentru explorarea Transilvaniei rurale cu pajiști înflorite, castele ca din cărțile cu povești și sate cu străzile pietruite.

Ca și opțiune de cazare, turiștilor, le este recomandat sejurul la o fermă unde au posibilitatea de a petrece timpul făcând plimbări în căruță și drumeții în Munții Carpați.

În finalul descrierii, jurnaliștii britanici, scriu că farmecul Transilvaniei l-a atras până și pe Prințul Charles, care vizitează frecvent această zonă.

B.N