TRANSFER - Un fost jucător de la CS Minaur, la Progresul Șomcuta Mare

Progresul Șomcuta Mare încearcă să-și întărească lotul pentru partea a doua a Campionatului Ligii 3 la fotbal.

TRANSFER - Un fost jucător de la CS Minaur, la Progresul Șomcuta Mare

Progresul Șomcuta Mare, ocupanta locului 8 în Seria 10, l-a legitimat pe Cătălin Marius Tutuță, fotbalist care a evoluat la CS Minaur Baia Mare în campionatul precedent. În prima parte a actualului sezon al Ligii 3, Cătălin Tutuță a fost legitimat la Șomuz Fălticeni (locul 5 în Seria 1), echipă pentru care a jucat 11 meciuri (nouă în campionat și două în Cupa României) și a marcat două goluri.

„Consider că prin venirea lui Cătălin Tutuță ne-am întărit lotul, deoarece a acumulat deja o anumită experiență la nivelul Ligii 3”, a declarat Cristian Bogdan, antrenorul echipei Progresul Șomcuta Mare, pentru AxaNews.ro.

În schimb, Progresul s-a despărțit de Vlad Ioan Pop, contractul dintre cele două părți fiind reziliat pe cale amiabilă.

De asemenea, formația din Șomcuta Mare a renunțat la Dragoș Pop (Atletic Zalău), Nicolae Cin (Centrul de Excelență Timișoara), Sebastian Cupșa (CS Minaur juniori), jucători care au fost în probe în ultimele zile la echipa antrenată de Cristian Bogdan.

Va mai fi testat, în continuare, Raul Ștef (Talna Orașu Nou, jud. Satu Mare) și, până la reluarea campionatului este posibil să mai fie transferați câțiva jucători.  

Progresul Șomcuta Mare a disputat un singur meci amical de la reluarea pregătirilor (18 ianuarie), pierdut cu 4-1 în fața echipei CS Minaur Baia Mare. Azi, pe terenul sintetic de la Iclod, Progresul va juca o nouă partidă de pregătire în compania echipei Unirea Dej.

În primul meci oficial din acest an, Progresul va întâlni pe teren propriu ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița (13 martie). Partida se va disputa în cadrul etapei a 11-a din Liga 3.

M. S.