TOT MAI BOLNAVI - 50 de urgențe medicale în doar două zile

Maramureșenii au tot mai des nevoie de ajutorul personalului medical, atât ambulanța, cât și echipajele SMURD fiind solicitate intens în ultima perioadă. În weekendul care s-a încheiat au fost nu mai puțin de 50 de urgențe medicale la care a fost solicitat SMURD-ul, cele mai multe în Baia Mare, evident.

TOT MAI BOLNAVI - 50 de urgențe medicale în doar două zile

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit în cazul a 50 de urgențe medicale în finalul de săptămână trecut. Dintre acestea în Baia Mare au fost 15 cazuri, Fărcașa 3, Sighetu Marmației 10, Șomcuta Mare 6, Borșa 3, Vișeu de Sus 2, Bogdan Vodă 4 și Cavnic 7 cazuri. Tot în intervalul 13.11-15.11.2020, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a două incendii.

Două echipaje de stingere au intervenit în localitatea Cavnic, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului au ars circa 300 de metri pătrați de acoperiș din lemn, circa 30 de metri cubi de lemn pentru foc și diverse obiecte de mobilier. Cea de-a doua intervenție a pompierilor a fost duminică, 15.11., când Detașamentul de pompieri Sighet a intervenit în localitatea Crăciunești pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Pompierii sigheteni au acționat cu trei echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Focul a distrus depozitul pe o suprafață de circa 600 de metri pătrați și aproximativ 5000 de baloți de fân.

H.D.