TINERET - Team for Youth Association caută voluntari băimăreni

Team for Youth Association, din Baia Mare, caută tineri voluntari care doresc să se implice în abordarea unor probleme pe plan local.

TINERET - Team for Youth Association caută voluntari băimăreni

Team for Youth Association din Baia Mare, caută tineri voluntari care doresc să se implice în abordarea unor probleme pe plan local.

 “Căutăm voluntari cu programul Corpului European de Solidaritate.

Voluntarii vor fi activi în comunitatea din Baia Mare cu scopul de a crea grupuri de tineri locali în abordarea unei probleme a comunității locale și abordarea acesteia într-un proiect cu impact local. Cei doi tineri europeni care participă la proiectul ESCCpert vor avea rolul de team-lideri și facilitatori ai activităților cu tinerii și se vor implica activ în activitatea organizației noastre ca lucrători de tineret și coordonatori de activitate”, au precizat responsabilii Team for Youth Association. 

Tinerii voluntari care vor participa la proiectul local, vor dobândi abilități specifice în domeniul muncii pentru tineret și managementului de proiect, antreprenoriat și abilități lingvistice.

Așadar, tinerii care sunt interesați să dezvolte proiecte finanțate local, să lucreze cu tinerii într-un mediu multicultural și să învețe mai multe despre coordonarea proiectelor europene, sunt așteptați să facă parte din echipa de voluntari.

V.R.

Sursă foto:diez.md