SUTE DE AMENZI - Nu vor să stea noaptea în case și ies și fără mască

Pe fondul numărului încă mare de cazuri de coronavirus în județul Maramureș, pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus, de o vreme încoace la nivel județean au fost intensificate acțiunile de control.

SUTE DE AMENZI - Nu vor să stea noaptea în case și ies și fără mască

În ultimele 24 de ore au fost 23 de acțiuni punctuale desfășurate, fiind verificate 96 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, legitimate 2304 persoane, verificate 383 de mijloace de transport, din care 99 de mijloace de transport public în comun și șapte operatori autorizați/transportatori de persoane. În total au fost aplicate 195 de amenzi, din care 10 amenzi au fost aplicate persoanelor fizice care nu au respectat măsurile privind deplasarea/libera circulație. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 32.500 de lei. 

Maramureșenii trebuie să știe că astfel de acțiuni vor continua să existe și cîn continuare până când lumea va înțelege că masca este obligatorie pe stradă, că dacă ești în zonă carantinată nu ai voie să părăsești localitatea decât dacă ai un motiv foarte bine întemeiat, respectiv să te speli pe mâini ori de câte ori ai ocazia și să eviți locurile aglomerate.

H.D.