START RATAT - Știința Explorări, lovită crunt de noul coronavirus (10 infectări)

Știința Explorări va pierde prin neprezentare primele două meciuri din campionat.

START RATAT - Știința Explorări, lovită crunt de noul coronavirus (10 infectări)

Pandemia de coronavirus face ravagii la echipa de volei masculin Știința Explorări Baia Mare, la care antrenorul principal și aproape toți jucătorii sunt infectați. Au scăpat de noul coronavirus doar secunzii Gheorghe Socaciu și Ciprian Neamț, alături de voleibaliștii Veniamin Aldea, Mihnea Talpă, Dan Silvășan Pașca și Cristian Badea.

"Cu toate măsurile de precauție luate, noul coronavirus ne împiedică să luăm startul în noul campionat, pe care l-am așteptat cu nerăbdare.

La testele obligatorii pentru Covid-19 efectuate în această săptămână am primit nu mai puțin de 10 (zece) rezultate pozitive. Cei infectați sunt antrenorul Marius Botea, statisticianul Rolland Balog și jucătorii Robert Țuțea, Dragoș Răileanu, Eduard Catrina, Sorin Dragomir, Andrei Butnaru, Yordan Zhelyazkhov, Laurean Crișan și Adrian Săvoiu.

Toți sunt asimptomatici și se află în izolare, pentru 14 zile, la domiciliu. Din această cauză, echipa se vede în imposibilitatea de a se deplasa în capitală la primul turneu din ediția 2020-2021 a Diviziei A1. Conform regulamentului, vom pierde cu 3-0 partidele cu CSU Știința București și Universitatea Cluj.

Sănătate multă, tuturor!", informează reprezentanții echipei Știința Explorări.

M. S.