SPORT LIGA FLORILOR - Declarații la finalul meciului CS Minaur - CSM București 23-28

CSM București a obținut a șaptea victorie consecutivă din campionat.

SPORT LIGA FLORILOR - Declarații la finalul meciului CS Minaur - CSM București 23-28

CSM București a învins pe CS Minaur 28-23 (18-11), la Brașov, în cadrul etapei a șaptea a Ligii Florilor. La finalul partidei, reprezentanții celor două echipe au făcut declarații pentru tvfrh.ro.

Costică Buceschi (antrenor CS Minaur): "Am început foarte prost meciul, în primele 15 minute am făcut foarte multe greșeli. Practic le-am dat mingea handbalistelor de la CSM București și le-am invitat să vină să ne dea gol. Ne-am apărat foarte moale. Nici nu știu dacă am fost sancționați cu trei aruncări de la 9 metri în primele 30 de minute. Sper ca la următorul joc să fim mai concentrați și să jucăm cu adevărat din minutul 1. În repriza a doua ne-am apropiat la patru goluri, dar e greu să recuperezi cu CSM București un handicap de șapte goluri la pauză".

Cristina Laslo (CS Minaur): "Adversarele au avut avantaj încă din din primele minute ale partidei și au luptat mult mai bine decât am făcut-o noi. Diferența s-a făcut în apărare. Am jucat doar șapte etape și mai sunt foarte multe meciuri. Sperăm să le terminăm și apoi vom vedea pe ce poziție ne vom clasa. Suntem la început, cu o echipă nouă care își dorește foarte multe dintr-o dată și acest lucru se vede în anumite momente ale jocului".

Adrian Vasile (antrenor CSM București): "Am avut un început de meci bun, mai ales în faza defensivă și așa a putut să ne ajute și Denisa Dedu. Ne-am desprins în prima repriză, dar în primele zece minute din repriza a doua am făcut mici greșeli și le-am introdus din nou în joc pe băimărence. Sigur că până la urmă am revenit, pentru că avem și valoarea și experiența pentru a face acest lucru. Cred că la CSM București trebuie obținută neapărat victoria în fiecare meci, ceea ce, din punctul meu de vedere, este cel mai frumos lucru pentru un antrenor, pentru că noi trebuie să ne antrenăm și să jucăm la potențialul nostru maxim tot timpul".

Denisa Dedu (CSM București): "Meritul pentru această victorie este al întregii echipe, nu doar al meu. E clar că apărarea mi-a facilitat munca. Știam că vom întâlni o echipă puternică, cu jucătoare valoroase. Am considerat că avem un meci greu și l-am tratat ca atare".    

M. S.