SPITALUL VIȘEU DE SUS - Un asistent medical a pierdut lupta cu COVID-ul

Un asistent medical al Spitalului Orășenesc Vișeu de Sus a pierdut lupta cu coronavirusul. Cu cateva zile înainte să moară omul de declara revoltat pe conducerea spitalului și pe autorități în general cu privire la modul cum se gestionează problema cazurilor de coronavirus.

SPITALUL VIȘEU DE SUS - Un asistent medical a pierdut lupta cu COVID-ul

„Ce se poate întâmpla când ai o conducere tampa și un epidemiolog care ii întrece pe toți în prostologie pe secția CPU-TAMPON. Pana nu cu mult timp în urma hainele civile, cele cu care veneam de acasă stăteau pe un cuier atârnate, încăpere în care ne dezbracăm și ne echipam în echipamentele individuale de lucru,perioada în care nu s-a întâmplat niciun incident la locul de munca. Mintea luminata a epidemiologului a dat dispoziție ca hainele civile sa dispară de pe acel cuier și sa fie închise în aceleași dulapuri unde era depozitat echipamentul individual de lucru, aspect interzis complet de lege. Și uite asa este prezumția rezonabila ca m-am infectat cu Covid din aceasta cauza. Urale epidemiologului nostru. - spunea in 9 noiembrire asistentul medical din Vișeu răpus acum de coronavirus. 

„Am primit veștile ca niște trasnete....În doar două zile persoane dragi sufletului meu au plecat la ceruri.... Unul este Marius Iuga, fost coleg de clasă ( cls.V-VIII, Sc.gen.nr.1, Viseu de Sus ). A VIII a "D", clasa "forte" ni se spunea. Și chiar eram... Nu am fost doar colegi ci și prieteni foarte buni. In ciuda distantei si a anilor care au trecut, prietenia noastră a mers înainte. Noi am fost acea generație care NU ne supăram din orice, acea generație care atunci când greseai iti cereai scuze și prietenia mergea inainte. Acea generatie in care PRIETENIA a fost mai presus de toate. Chiar zilele trecute vorbeam cu el, mă tineam de stomac la cat am râs.Nu era doar inteligent dar și cu simțul umorului foarte bine dezvoltat. Mi se rupe sufletul....Nu mi-a zis că ar fi bolnav...am mai pierdut un prieten drag....La doar 51 de ani...Asa de tânăr...????????????????????????????????Dumnezeu să te odihnească în pace ! Vei rămâne veșnic în amintirea mea, a tuturor colegilor din a VIII a D, a tuturor celor care te-au cunoscut”, spun apropiații pe rețelele de socializare.

A.H.