SPIRIT DE VOLUNTAR ÎN BAIA MARE - Studenții donează, studenții salvează

Liga Studenților ”Pintea Viteazul” și Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Maramureș, organizează marți, 15 decembrie 2020, între 07:30 și 11:30, proiectul „Studenții donează, studenții salvează!”.

SPIRIT DE VOLUNTAR ÎN BAIA MARE -  Studenții donează, studenții salvează

Liga Studenților ”Pintea Viteazul” și Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Maramureș organizează marți, 15 decembrie 2020, între 07:30 și 11:30, proiectul „Studenții donează, studenții salvează!”.

În contextul actual, centrele de transfuzie sanguină se confruntă cu o scădere a numărului de donatori. Așadar, vă solicităm sprijinul în vederea reîntregirii stocului atât de necesar salvării pacienților din unitățile sanitare. Donarea se realizează la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Maramureș, Strada George Coșbuc nr. 20/C.

Acest proiect este realizat în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare. Organizatorii proiectului așteaptă toți actorii din mediul academic să participe la acțiunea de donare. ȚDe asemenea, cei care ați fost infectați cu virusul SARS-COV-2 și v-ați vindecat, aveți posibilitatea să donați plasmă, fiind speranța a sute de persoane care se află în spitale.

Pandemia ne privează de multe, însă nu ne va lua niciodată spiritul de voluntarȚ, spun cei implicați în proiect.

B.N