SINGURA CERTITUDINE - ACSF Comuna Recea se reunește miercuri, 13 ianuarie

ACSF Recea va începe pregătirile pentru partea a doua a campionatului Ligii 2 la fotbal.

SINGURA CERTITUDINE - ACSF Comuna Recea se reunește miercuri, 13 ianuarie

Incertitudinea planează în continuare în ceea ce privește viitorul echipei de fotbal ACSF Comuna Recea. Singurul lucru cert este că formația maramureșeană se va reuni miercuri, 13 ianuarie, pentru partea a doua a sezonului. 

Conducătorii clubului au programată în această perioadă o întâlnire cu conducerea Consiliului Județean (CJ) Maramureș, pentru a clarifica nivelul la care va fi finanțată în continuare echipa. Sprijinul financiar pe care Consiliul Județean Maramureș îl va acorda în 2021 formației care reprezintă Maramureșul în Liga 2 este esențial pentru viitorul echipei ACSF Comuna Recea. Din păcate, Consiliul Local Recea a oprit finanțarea echipei, urmând să suporte în continuare doar cheltuieli legate de arbitraj, deplasări și întreținerea stadionului. 

Antrenorului Nicolae Constantin i-a expirat contractul cu ACSF Recea la finalul anului trecut și deocamdată nu a semnat cu o altă echipă. El ar putea reveni la Recea dacă formația maramureșeană va primi până la urmă un sprijin financiar substanțial de la Consiliul Județean. În caz contrar, va fi adus un alt antrenor. Deocamdată ACSF Recea s-a despărțit doar de congolezul Arsene Luboya, care a semnat cu liderul Ligii 2, U 1948 Craiova. În funcție de ce se va întâmpla în zilele următoare, de la echipă ar mai putea pleca sau veni și alți fotbaliști.

În acest moment, ACSF Comuna Recea ocupă locul 18 în Liga 2, cu 15 puncte. Înprimul meci oficial din acest an, formația maramureșeană va juca acasă cu Concordia Chiajna. Partida este programată în 20 februarie, în cadrul etapei a 16-a.

M. S.