SIGHET - Producători nemulțumiți de închiderea halei de lactate și brânzeturi

Producătorii sunt nevoiți să-și vândă marfa sub cerul liber.

SIGHET - Producători nemulțumiți de închiderea halei de lactate și brânzeturi

Luată ca o măsură pentru  prevenirea răspândirii Covid, închiderea halei de lactate și brânzeturi din Sighet îi nemulțumește pe cei care produc și comercializează aceste tipuri de produse. Oamenii sunt nevoiți să-și vândă produsele în aer liber. Pe timpul cât hala a fost deschisă aceasta oferea condiții foarte bune de derulare a actului comercial.

“Suntem tare supărați. A venit frigul. Urmează să vină și ninsorile. Suntem o mână de oameni producători. Noi din asta trăim. Nu înțelegem de ce în supermarketuri se poate vinde în spații închise și unde vin sute de oameni, iar la noi în hală nu. Sperăm să se deschidă cât mai repede hala”, a spus Marișca Rednic.

“Ne-am bucurat când s-a deschis această hală. Din păcate, suntem puși într-o situație foarte neplăcută prin închiderea ei. Iarna bate la ușă. Unii suntem mai în vârstă și ne este greu să stăm în frig. Nu s-a procedat corect. Vrem să se redeschidă hala”, a spus Florica Pop.

Până hala se va redeschide, oamenii trebuie să se înarmeze cu răbdare și să aștepte, cu speranța că acest lucru se va întâmpla cât mai repede.

L. S.