SIGHET - Căutau țigări de contrabandă, dar au dat de droguri

Polițiștii de frontieră maramureșeni căutau țigări de contrabandă, dar au dat și peste droguri. S-a întamplat recent în zona Maramureșului Istoric, iar acum autoritățile încearcă să vadă de unde provin drogurile și mai ales cine sunt consumatorii.

SIGHET - Căutau țigări de contrabandă, dar au dat de droguri

În baza unui mandat emis de către Judecătoria Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră maramureșeni au efectuat o percheziție domiciliară la o locație a unui cetățean român din Sighetu Marmației, în urma efectuării percheziției fiind descoperite 402 pachete țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 4.700 lei, precum și diferite cantități mai mici de substanțe și semințe vegetale, posibil cannabis.

La cercetări s-a stabilit că bunurile aparţin unui tânăr, în vârstă de 16 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, care locuieşte la proprietatea respectivă.  În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar substanțele și semințele vegetale au fost ridicate în vederea expertizării, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.