SIGHET -Săltat de poliție după niște anunțuri pe internet

Un maramureșean care oferea spre vânzare pe internet parfumuri contrafăcute a fost săltat de polițiștii maramureșeni. Mai mult, în locuința sa din Sighet au dat peste țigări de contrabandă, semn că îi cam plăceau ilegalitățile sigheteanului.

SIGHET -Săltat de poliție după niște anunțuri pe internet

„Azi, 11 decembrie, în baza unui mandat de percheziţie emis de Judecătoria Sighetu Marmaţiei poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Maramureş au efectuat o percheziţie la un imobil de pe strada Gheorghe Şincai din municipiu Sighetu Marmaţiei. La faţa locului poliţiştii au identificat 14.100 de ţigarete de provenienţă ucraineană şi dutty – free şi 29 de parfumuri despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute şi pe care un bărbat de 40 de ani, le oferea spre vânzare prin intermediul internetului.

Toate bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi expertizării acestora. Acţiunea a fost desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Sighetu Marmaţiei şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată”, precizează IPJ Maramureș. 

H.D.