SECRET SANTA - Cum faci cel mai frumos cadou fără bani

Maramureșenii care doresc să facă cel mai frumos cadou, fără să cheltuie un leu, pot face asta în Baia Mare.

SECRET SANTA - Cum faci cel mai frumos cadou fără bani

Maramureșenii pot să ofere cel mai frumos cadou persoanelor care au cea mai mare nevoie de el: o șansă în plus la viață. Este foarte simplu, tot ce trebuie să facă este să vină să doneze, fie sange, fie plasmă convalescentă. Din păcate, în Maramureș sunt mulți pacienți în stare critică, care au mare nevoie de ajutor. În prag de săbători, ei nu pot să fie alături de familiile lor, pentru că duc o luptă grea. Și cei dragi își doresc doar să-i vadă din nou sănătoși acasă. 

Un astfel de gest frumos au făcut și jandarmii din Maramureș, care au venit ieri la Centrul de Trasnfuzie Sanguină Baia Mare să doneze.

”Jandarmii maramureșeni sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge.
Deşi are un caracter benevol, periodic jandarmii maramureșeni în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș se implică activ şi participă la acţiuni de donare de sânge. Sunt jandarmi care periodic donează, având în spate chiar și zeci de ani de când fac acest lucru.
Donarea de sânge nu trebuie să se oprească odată cu pandemia”, a declarat conducerea conducerea CTS Maramureș.
A.H.