SE FACE CONTROL - Un bărbat ar fi fost bătut în secția de poliție din Vișeu de Sus

Un bărbat susține că a fost bătut în secția de poliție din Vișeu de Sus. Totul după ce maramureșeanul și-ar fi exprimat public, printr-un live pe facebook, pe rețelele de socializare un punct de vedere vizavi de Poliția Româna. Vișeuanul ar fi fost amendat pe nedrept.

SE FACE CONTROL - Un bărbat ar fi fost bătut în secția de poliție din Vișeu de Sus

Bărbatul susțiine că live-ul a fost văzut de polițiștii din Vișeu de Sus. A fost dus la secția de poliție, unde, susține bărbatul, a fost bătut. 

„Nu mi se pare normal ca POLITIA sa abuzeze în acest hal de funcția pe care o au, aceste imagini sunt de aseară. Totul sa întâmplă asa:Acum câteva luni a facut un live pe Facebook spunându-mi nemulțumirea fata de Politia Romana pentru ca m au amendat pe nedrept iar acest live l-au văzut și câțiva polițiști de la secția de politie Viseu de Sus,si sau gandit ca aseara intalnindu-ma pe drum sa se pună în fata mea mergând cu masina pe drum cu 30 40km la ora fiind linie continuă crezând ca eu o sa ii depășesc, eu nu am făcut asta am mers în spatele lor spefic ca ei erau în mașină personala, intr-un final m-au oprit le am dat acte totnla control și totul era ok,dupa mi au spus sa merg cu ei la secție sa imi controleze masina pentru ca ei zice au ca am droguri..ok am zis nici o problema merg pentru ca stia ca nu dețin asa ceva,fupa ce am ajuns la secție apropiindu-se de mine mi am dat seama ca sunt în stare de ebrietate pentru ca miroseau foarte tare a alcool, si la un moment dat au început sa ma lovească erau 3 la număr, nu puteam sa fac nimic decât sa stau și sa încasez bătaie fără mila de la ei pentru ca eram singur,iar după aceea vroiau sa caute un cuțit și sa mi-l dea mie în mână cu forța ca apoi sa imi tragă un glont ca sa para ca eu am fost agresiv, norocul a fost ca nu au găsit cuțit la îndemână. Aceasta este POLITIA ROMÂNĂ te cheamă la secție ca sa te rupă cu bătaia!!!”, - se arată în postarea de pe facebook.

`În urma apariției în mediul online a unor informații cu privire la un bărbat, care ar fi fost agresat într-un sediu de poliție, Compartimentul Informare si Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, în vederea stabilirii situației de fapt și luării de măsuri legale", precizează IPJ Maramureș. 

H.D.