Se anunță încă un posibil divorț în lumea mondenă?

Zvonurile privind o posibiă separare de Ștefan Bănică au enervat-o vizibil pe Lavinia Pârva, care a avut o reacție deranjantă și ironică în același timp pe contul de Instagram.

Se anunță încă un posibil divorț în lumea mondenă?

Întreaga supoziție a pornit de la faptul că Lavinia a fost văzută într-un spațiu public fără verighetă, la trei ani de la nunta cu Ștefan Bănică, cei doi având împreună și un copil.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța, sărăcuța, altă treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina! Cum să ghicesti așa, în stele, divorțul cuiva pentru simplul fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de <>, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?” a declarat Lavinia, pe Instagram.

Lavinia Pârva a mai precizat că nu este adevărată despărțirea de Ștefan Bănică. Mai mult de atât, vedeta a spus că cei doi sunt fericiți și îndrăgostiți lulea.

B.N