SCEPTICISM - Maramureșenii sunt convinși că numărul cazurilor de COVID va crește după alegeri

Cifre care nu pot decat să ne bucure. Maramureșul bifează deja aproape o săptămană de cand are confirmate sub 100 de cazuri de coronavirus pe zi.

SCEPTICISM - Maramureșenii sunt convinși că numărul cazurilor de COVID va crește după alegeri

„E un pic suspectă scăderea asta bruscă a numărului de cazuri de coronavirus și chiar nu știu dacă chiar reflectă realitatea. Nu se știe cate teste se fac, dacă nu se testează și din cauza asta avem așa puține cazuri. Scăderea e suspectă pentru că e fix în prag de alegeri. Tot acum sau deschis și piețele, toate sunt acum bune și frumoase. Sunt curioasă cum vor evolua lucrurile săptămana viitoare. Sper să fie o scădere reală și să nu ni se dea speranțe false”, spune Laura M.

Conform datelor oficiale, în ultimele 24 de ore la nivel deMaramureș au fost confirmate 79 de noi cazuri de coronavirus, cifră care face ca numărul total al cazurilor de COVID înregistrate în județ să ajungă la 8866, cu o rată a incidenței care scade de la o zi la alta. Acum este 2,2. 

„Nu poți să nu te gandești că scăderea vine acum, înainte de alegeri. La noi se poate să manipulezi și așa oamenii. Sincer, nu cred în scăderea asta. Mi se pare că nu e reală. Adică pană acum era plin de coronavirus, acum nu mai sunt cazuri. Dar dacă e pe bune, atunci chiar mă bucur că viața noastră ar putea reveni la normal. Mă aștept să se redeschidă restaurantele cateva zile, toate să fie bune și frumoase”, completează Ioan H.

H.D.