SĂRBĂTORI DE IARNĂ - În Baia Mare se pun becurile pentru... stat în casă

În acest an, sărbătoarile de iearnă le vom petrece acasă.

SĂRBĂTORI DE IARNĂ - În Baia Mare se pun becurile pentru... stat în casă

Primăria Baia Mare a început pregătirile pentru ornamentarea a două zone din oraș cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, după cum anunță autoritățile locale, pe parcursul  lunii curente se lucrează în Parcul Mara și Piața Libertății.

„În Parcul Mara se vor împodobi copacii, iar la sol și suspendate vor fi fire și sfere luminoase cu elemente 3D, mai exact: oameni de zăpadă, panouri inscripționate, reni, îngerași, cutie de cadou, clopoțel etc. În ceea ce privește Piața Libertății, toți pomii vor fi împodobiți, iar decorativele vor fi formate din figurine luminoase montate atât la sol, cât și suspendate. Referitor la strada Gheorghe Șincai, instalațiile luminoase au fost deja instalate pe copaci.

De menționat ar fi faptul că în Piața Libertății va fi amplasat, și în acest an, bradul tradițional de Crăciun”, se precizează într-un comunicat de presă.

Trebuie menționat însă și faptul că Baia Mare este un oraș aflat în carantină și, după cum evoluează lucrurile, sunt puține șanse ca această stare să se schimbe. Așa că se prea poate ca becurile montate pe străzi să fie admirate, de Sărbătorile de Iarnă, de băimărenii acre stau în case!