S-AU ELIBERAT DE STRES - Partide se sex printre bolnavii de COVID-19

O asistentă medicală și un medic de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu sunt anchetați de autorități după ce ar fi întreținut relații sexuale printre bolnavii de coronavirus.

S-AU ELIBERAT DE STRES - Partide se sex printre bolnavii de COVID-19

Orgiile ar fi avut loc luna trecută atât în secția ATi, cât și pe alte secții ale spitalului unde ar fi internate persoane confirmate cu COVID19.
A fost numită o comisie de anchetă care va încerca să afle până la finele lunii dacp cele sesizate se confirma sau nu. Despre aceste relații sexuale interzise a aflat și Ministerul Sănătății. 

”În perioada 19 – 26.10, acesta deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru, a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii, potrivit jurnaliștilor de la Adevarul.

H.D.