S-A VINDECAT - Costică Buceschi reintră în joc

S-A VINDECAT - Costică Buceschi reintră în joc

Costică Buceschi este unul dintre antrenorii Ligii Florilor care s-a infectat cu Covid-19. Antrenorul echipei CS Minaur a scăpat cu bine din această situație delicată (a ieșit din carantină acum trei zile) și poate sta din nou pe banca tehnică a băimărencelor.

Handbalistele de la CS Minaur așteaptă în următoarele ore rezultatele testelor pentru noul coronavirus, în această seară având programată plecarea, cu trenul, spre București pentru meciul cu Dunărea Brăila din etapa a șasea (miercuri, 11 noiembrie, ora 16.30, TVR 2).

Testele rapide pentru Covid-19 efectuate de băimărence au fost toate negative, dar acestea nu sunt luate în considerare de FRH și se așteaptă rezultatele testelor oficiale.

Cert este că antrenorul secund, Magda Kovacs, nu va face deplasarea la București deoarece va ieși abia joi, 12 noiembrie, din perioada de carantină, după infectarea cu noul coronavirus. Mâine ies din carantină Sonia Seraficeanu și Yaroslava Burlachenko.

"Meciul cu Dunărea Brăila este foarte dificil. În ultima vreme n-am putut să ne antrenăm la capacitate maximă, deoarece am avut destule probleme medicale după turneul de la Sfântu Gheorghe, nu neapărat din cauza coronavirusului. Brăila are multe handbaliste de lot național și are același obiectiv ca și noi, clasarea pe un loc care să-i dea dreptul de a juca și în sezonul următor în cupele europene. Sperăm să avem același tonus ca în ultimele jocuri și să obținem o victorie care să ne dea liniștea necesară pentru a pregăti meciurile de anul viitor, când vom juca și în cupele europene", a declarat Costică Buceschi, pentru AxaNews.ro.

M. S.

foto minaur.ro