S-A STINS NOCTURNA - Maramureșeanul Răzvan Onea a marcat degeaba

Situație nemaiîntâlnită în Liga 1 la fotbal. Totul s-a petrecut la meciul dintre Politehnica Iași și FC Viitorul Constanța, din cadrul etapei a noua.

S-A STINS NOCTURNA - Maramureșeanul Răzvan Onea a marcat degeaba

Partida disputată duminică, 1 noiembrie, a fost suspendată în min. 55, la scorul de 2-1 pentru echipa gazdă, din cauza stingerii nocturnei pe stadionul ''Emil Alexandrescu'' din Iași, în etapa a 9-a a Ligii I. Arbitrul Horia Gabriel Mladinovici (București) a fluierat sfârșitul meciului la câteva secunde după ce gazdele au marcat al doilea lor gol, prin maramureșeanul Răzvan Onea (54), moment în care nocturna s-a stins pentru a doua oară în acest meci. Conform regulamentului, FC Viitorul va câștiga meciul cu 3-0 la „masa verde”.

Partida începuse cu o întârziere de circa 50 de minute, din cauza problemelor de la instalația de iluminat a stadionului. Inițial doar becurile de la doi stâlpi de nocturnă s-au aprins, iar apoi au pornit și de la al treilea stâlp, astfel că jocul a putut începe.

„Când a atins mingea plasa s-a stins și nocturna, nu știu dacă a fost golul meu, Breeveld a zis că el a deviat-o, nu știu dacă era golul meu sau al lui. Suntem foarte dezamăgiți, mai mult frustrați parcă. Am întors rezultatul și exact atunci ne-a părăsit lumina. Aseară chiar stâlpul de aici, din fața mea, nu mergea. Nu credeam că e o problemă, mă gândeam că poate nu i-a dat drumul. Nu știam că e o problemă serioasă”, a declarat la finalul partidei Răzvan Onea, pentru telekomsport.ro.

Din păcate, această reușită nu va fi contabilizată în CV-ul lui Răzvan Onea, care va rămâne cu un singur gol marcat în Liga 1, cel înscris în partida câștigată de Politehnica Iași în meciul jucat în deplasare cu UTA.

CSM Politehnica Iași - FC Viitorul Constanța 2-1 (în momentul întreruperii meciului). Au marcat: Dzenan Zajmovic (51), Răzvan Onea (54), respectiv Alin Dobrosavlevici (20).

„E trist pentru jucători, pentru munca lor, pentru că eram într-un moment bun. Prima repriză nu a fost una bună, pentru că recuperasem câțiva jucători și se vedea lipsa lor de tonus. Din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu e de competența noastră, noi ne ocupăm doar de lucrurile strict sportive. Dar e frustrant să se întâmple așa.  Jucătorii sunt profesioniști, trebuie să înțeleagă că aceste lucruri fac parte din viață. Eu am trăit acest lucru și cu PSG, dar atunci nu eram în avantaj când s-a întrerupt jocul, a declarat antrenorul ieșenilor, Daniel Pancu.

M. S.

foto prosport.ro