S-A ANTRENAT AZI - Denisa Dedu reintră în joc, Laura Moisă rămâne în izolare

O veste bună și una mai puțin bună de la Campionatul European de handbal feminin.

S-A ANTRENAT AZI - Denisa Dedu reintră în joc, Laura Moisă rămâne în izolare

Ziua de azi a adus o veste pentru echipa României care participă la Campionatul Eropean de handbal feminin din Danemarca, Denisa Dedu alăturându-se lotului.

"Denisa Dedu s-a reîntors la echipă, venind chiar în timpul antrenamentului de astăzi, după ce s-a aflat în izolare de la sosirea în Danemarca. Ea are în acest moment două rezultate negative la ultimele testări, efectuate miercuri și astăzi.

Delegația română a făcut demersurile necesare conform legii daneze și regulamentului EHF pentru ca Denisa să se alăture cât mai repede lotului. Pentru a minimiza riscurile ca echipa să intre din nou în izolare, Denisei i s-a recoltat astăzi cel de-al doilea test RT PCR", informează reprezentanții Federației Române de Handbal (FRH). 

Există însă și o veste rea. Laura Moisă a efectuat și ea astăzi un test RT PCR, care a furnizat un rezultat pozitiv. Ea rămâne în continuare în izolare. 

Pentru meciul Polonia - România, selecționerul Bogdan Burcea poate face schimbări de jucătoare pe foaia de joc până mâine, la ora 9:00 (ora locală).

M. S.