REUNIREA, ÎN 18 IANUARIE - Progresul Șomcuta Mare a perfectat opt amicale

Fotbaliștii de la Progresul Șomcuta Mare se află deocamdată în vacanță.

REUNIREA, ÎN 18 IANUARIE - Progresul Șomcuta Mare a perfectat opt amicale

Vacanța fotbaliștilor de la Progresul Șomcuta Mare se va încheia în data de 18 ianuarie, vizita medicală fiind programată în 25 ianuarie. 

Șomcutenii și-au stabilit deja și programul celor șase meciuri amicale pe care le vor disputa înaintea reluării campionatului Ligii 3 la fotbal. Echipa antrenată de Cristian Bogdan va întâlni CS Minaur (23 ianuarie, Baia Mare), Unirea Dej (30 ianuarie, terenul sintetic de la Iclod), CSM Zalău (13 ianuarie, Zalău și 17 ianuarie, Iclod), Someșul Dej (20 februarie, Iclod), Sănătatea Cluj-Napoca (data nu a fost stabilită deocamdată, Cluj).

De la echipă nu va pleca nimeni, conducerea clubului fiind în discuții cu câțiva jucători din Liga 4 Maramureș și Satu Mare pentru un eventual transfer.

"Având în vedere perioada scurtă de pregătire pe care am avut-o în vară și problemele cauzate pe plan național de pandemia de coronavirus, cred că am avut un parcurs destul de bun în prima parte a campionatului. Ne-am dorit mai mult, atât ca joc cât și ca rezultate, dar sperăm ca la finalul campionatului să ne îndeplinim obiectivul, acela de a evita retrogradarea, având în vedere că acum avem mai mult timp la dispoziție pentru a pregăti returul.

Va fi foarte greu. Avem patru meciuri foarte grele acasă, cu Gloria Bistrița, CSM Satu Mare, Someșul Dej și CSM Zalău, și patru în deplasare. Sperăm să facem o pregătire cât mai bună și la final să ne bucurăm că ne-am îndeplinit obiectivul", a declarat Cristian Bogdan, antrenorul echipei Progresul Șomcuta Mare, pentru AxaNews.ro.

Progresul Șomcuta Mare ocupă în acest moment locul 8 în Seria 10 a Ligii 3, cu 11 puncte. În primul meci oficial din acest an, Progresul va juca acasă cu ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița (13 martie, etapa a 11-a).

M. S.

foto Ovi Dragomir Facebook CS Minaur