RESTRICȚII ÎN PANDEMIE- Satul lui Moș Crăciun, pustiu anul acesta

Cu un Paște petrecut în stare de urgență și un concediu de vară plin cu restricții, mulți se întreabă care va fi soarta Crăciunului.

RESTRICȚII ÎN PANDEMIE- Satul lui Moș Crăciun, pustiu anul acesta

Pandemia a acaparat ținutul de poveste din Laponia însă acest lucru nu l-a oprit pe Moș Crăciun să-își ducă misiunea la bun sfârșit.

Moș Crăciun: „Lista copiilor cuminți este una foarte lungă, în schimb, cea a adulților cuminți e ceva mai mică. Cei care ați fost ceva mai neascultători, anul acesta mai aveți câteva zile la dispoziție să îndreptați lucrurile”, spune acesta.

În fiecare an, cam o jumătate de milion de vizitatori din toată lumea ajungeau la Rovaniemi, satul lui Moș Crăciun.

„Anul acesta, conform estimărilor, numărul turiștilor va fi cu 90% mai mic, din cauza restricțiilor de călătorie impuse în contextul pandemiei de coronavirus pentru fiecare atracţie turistică. A fost limitat numărul oaspeţilor și peste tot trebuie păstrată distanţarea fizică. Pentru cei care vor reuși totuși să ajungă anul acesta în satul lui Moș Crăciun, atmosfera va fi un pic diferită deoarece numărul oaspeților a fost limitat și mai peste tot distanţarea fizică trebuie respectată”, după cum relatează cei de la BBC.

Însă, este important de menționat, că nimeni și nimic nu-i va sta în cale Moșului, să îndeplinească visele tuturor copiilor.

B.N