RECEA - Consiliul Local a tăiat finanțarea echipei de fotbal... dar nu chiar de tot

ACSF Comuna Recea ar putea avea probleme financiare pe viitor.

RECEA - Consiliul Local a tăiat finanțarea echipei de fotbal... dar nu chiar de tot

Ultima ședință a Consiliului Local Recea a adus o veste extrem de proastă pentru echipa de fotbal a comunei, care activează în Liga 2. Aceasta nu va mai primi în 2021 niciun ban de la bugetul local. Este foarte probabil ca la mijloc să fie vorba de o contră puternică pusă de noua majoritate din CL Recea, dominată de PNL, primarului Octavian Pavel, cel mai mare susținător al echipei de fotbal, și consilierului Florin Gherasim (președintele clubului), ambii fiind membri PSD.

Cu siguranță, această decizie nu are cum să nu afecteze negativ viitorul echipei care a făcut cunoscut în acest an numele comunei Recea în toată țara.

Cu toate acestea, președintele Florin Gherasim rămâne optimist și spune că echipa nu se va retrage din campionat și va încerca să evite retrogradarea. Conducătorul ACSF Comuna Recea a mai declarat, pentru AxaNews.ro, că echipa va fi susținută, indirect, și pe viitor de Consiliul Local Recea, care se va ocupa de întreținerea stadionului și va achita costurile legate de transportul echipei în deplasări și baremul arbitrilor și observatorilor.

M. S.

foto Facebook ACSF Recea