RECEA - A oprit să își repare mașina și a fost lovit de o mașină

Un șofer din Gorj a oprit mașina pe care o conducea din cauza unei defecțiuni tehnice, moment în care a fost lovit de o altă mașină.

RECEA - A oprit să își repare mașina și a fost lovit de o mașină

Accidentul s-a produs în seara zilei de 1 Decembrie la ieăirea din Baia Mare înspre Recea. La fața locului polițiștii au identificat un autoturism care prezenta avarii, la volanul acestuia fiind un bărbat de 37 de ani din Bozânta Mică. Cercetările oamenilor legii au stabilit că șoferul autoturismului nu a păstrat distanța de siguranță față de o autoutilitară condusă de un gorjean de 28 de ani. Gorjeanul oprise autoutilitara pe banda suplimentară din cauza unei defecțiuni tehnice, iar șoferul din Bozânta Mică a intrat în coliziune față spate cu autoutilitara. 

În urma accidentului rutier a rezultat vătămăarea corporală a șoferul autoturismului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul de 37 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 28 de ani acesta a fost zero. Ambilor bărbați le-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

H.D.