PROPUNERI DE SPECTACOLE - Ce piese pot viziona maramureșenii în weekend la teatru?

Weekendul se apropie cu pași repezi, iar scaunele din sala Teatrului Municipal Baia Mare vă așteaptă să le ocupați. Aveți mai multe opțiuni.

PROPUNERI DE SPECTACOLE - Ce piese pot viziona maramureșenii în weekend la teatru?

Aveți mai multe opțiuni. Sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 11.00 puteți viziona piesa „Albă ca Zăpada”, care se joacă în Sala de păpuși.

Tot sâmbătă, de la ora 19.00 puteți viziona piesa „Burqa și basma”.

„După participarea la trei festivaluri online, organizate la finalul anului trecut în Casablanca și în Pitești, spectacolul <<Burqa și basma>> revine pe scena de acasă”, au precizat reprezentanțiii Teatrului Municipal Baia Mare.

Proiectul ”Burqa și basma” este un exemplu de colaborare între artiști individuali și operatori culturali din Africa de Nord și Europa Centrală și de Est. Spectacolul se joacă în Sala mare a teatrului.

Duminică, 31 ianuarie, puteți încheia luna prin vizionarea piesei „Povești din bucătărie”, piesă difuzată de la ora 19.00 în Sala Mare.

„Spectacolul <<Povești din bucătărie>> își propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea și căldura unei întâlniri din bucătăria unui prieten drag, dar, în același timp, reușește să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90”, spune Ana Cucu Popescu.

Organizatorii vă așteaptă cu spațiile dezinfectate cu produse biocide autorizate, pentru sănătatea și siguranța tuturor. Accesul la spectacole se face pe bază de rezervare telefonică.

Mai multe informații despre prețul unui bilet, rezervări sau alte detalii aflați pe site-ul oficial al Teatrului Municipal Baia Mare.

V.R.

Sursă foto: Teatrul Municipal Baia Mare