PRONOSTIC - Zoltan Ritli pariază pe CS Minaur

PRONOSTIC - Zoltan Ritli pariază pe CS Minaur

Zoltan Ritli, fostul portar al echipei Steaua București, a venit sâmbătă în Baia Mare în calitate de antrenor al echipei CSM Satu Mare. CS Minaur s-a impus clar, cu 4-0, într-un meci din ultima etapă a turului Ligii 3 și Ritli crede că băimărenii au șanse mari să promoveze în Liga 2, la finalul sezonului.

"CS Minaur are o echipă foarte bună și merită să promoveze. După părerea mea este cea mai bună echipă din serie, cu lotul cel mai valoros. Am fost coleg cu Dorin Toma, este un profesionist, și îi urez multă baftă. Victoria echipei din Baia Mare este pe deplin meritată.

Noi am venit după o perioadă de 14 zile de carantinare. Înainte de aceasta am mai avut o perioadă de 14 zile în care am făcut un antrenament și am jucat două meciuri. Pe noi ne-a afectat foarte tare acest virus și s-a văzut diferența dintre cele două echipe din punct de vedere fizic. Noi abia am putut sta în picioare. La pauză aproape toți jucătorii erau sufocați și dacă mai aveam încă cinci schimbări ar fi trebuit să le fac.

Noi ne axăm doar pe jucători sătmăreni. În campionatul acesta am pornit bine și după primele trei etape aveam șase puncte. De atunci suntem în cădere liberă. Am pierdut deja două meciuri la masa verde pentru că nu ne-am putut prezenta. Mai avem două meciuri în acest an și vom încerca să scoatem cât mai multe puncte. Vom încerca să ne întărim în iarnă și acum obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare", a declarat Zoltan Ritli.

Zoltan Ritli este născut în Satu Mare, în 13 iulie 1968, și a apărat în cariera lui poarta echipelor Olimpia Satu Mare (juniori), Inter Sibiu, Universitatea Cluj și Steaua București.

Cu Steaua, Zoltan Ritli a câștigat de două ori campionatul (1997 și 1998), de două ori Cupa României (1997 și 1999) și o dată Supercupa României (1998).

M. S.