PROGNOZA METEO - Nopțile devin reci în Maramureș

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru regiunea Maramureș valabilă până la jumătatea lunii noiembrie. Săptămana care urmează vine cu copți reci, temperaturile urmand a cobori sub 0 grade Celsius.

PROGNOZA METEO - Nopțile devin reci în Maramureș

ANM arată că primele zile ale acestei săptămâni vor fi caracterizate de o creștere a regimului temperaturii aerului, temperaturile maxime vor crește de la 10 grade până la 16 grade pe 4 noiembrie, când vremea va deveni caldă pentru această dată. Apoi va avea loc o răcire care va determina înregistrarea unor valori termice apropiate de cele normale climatologic, respectiv 10...12 grade, între 5 și 10 noiembrie, cu o nouă tendință de scădere la sfârșitul săptămânii viitoare, când se vor atinge 7 grade, în medie.

Cât privește minimele nocturne, acestea vor crește la început, de la 3 grade până la 7....8 grade în 5 noiembrie, după care, la sfârșitul săptămânii viitoare vor coborî spre o medie regională de -1...0 grade. În ceea ce privește ploile, acestea vor fi mai frecvente până în 5 noiembrie, iar ulterior vor mai fi precipitații slabe, pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare după data de 10 noiembrie.