PROBLEMELE CONTINUĂ - Încă o handbalistă din lotul României testată pozitiv la Covid-19

Echipa națională de handbal feminin a României se află într-o situație delicată înaintea startului Campionatului European.

PROBLEMELE CONTINUĂ - Încă o handbalistă din lotul României testată pozitiv la Covid-19

Ajunsă aseară în Danemarca, pentru a participa la Campionatul European, reprezentativa de handbal feminin a României a primit o veste extrem de proastă.

"Luni seara (30 noiembrie), la sosirea echipei naționale a României și înainte de a intra în zona roșie, o jucătoare al echipei naționale a României a fost testată pozitiv pentru Covid-19. În conformitate cu protocolul sanitar în vigoare la Women’s EHF EURO 2020, handbalista a fost izolată și rămâne în carantină. Toate celelalte teste au fost negative. Handbalistele din lotul României au fost izolate și vor fi testate din nou astăzi (marți), precum și mâine", informează reprezentanții Federației Europene de Handbal (EHF).

Handbalista testată pozitiv este Laura Moisă (CSM București), care a fost colegă de cameră la ultimele antrenamente desfășurate în București cu Crina Pintea, lăsată acasă după ce s-a descoperit că este infectată cu Covid-19 înainte de plecarea spre Danemarca.

În primul meci de la EHF Euro 2020, România va întâlni Germania (joi, ora 19, Digi Sport 1).

M. S.