PROBLEME - Permis fals depistat la un șofer din Ieud

Polițiștii maramureșeni au oprit în trafic un șofer din Ieud care le-a prezentat oamenilor legii un permis aparent emis în Ucraina.

PROBLEME - Permis fals depistat la un șofer din Ieud

Echipajul mixt de ordine publică poliţie-jandarmerie aflat în filtrul instituit pe D.J. 188, la ieşirea din localitatea Vişeu de Jos, au oprit ieri dimineață pentru verificarea motivului deplasării un autoturism care se deplasa din direcţia comuna Bogdan Vodă înspre Vişeu de Jos. Șoferului i s-a cerut să prezinte pentru control documentele sale şi ale autovehiculului condus, ocazie cu care s-a stabilit identitatea acestuia: bărbat de 36 de ani din  comuna Ieud.

„După verificarea valabilităţii documentelor autovehiculului bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere, aparent emis de Ucraina, care a ridicat suspiciuni privind autenticitatea. De asemenea, verificările în bazele de date au relevat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals”, a anunțat IPJ Maramureș.

H.D.