PROBLEME CU TESTELE COVID - Academia de Handbal Minaur nu s-a prezentat la primul meci din Divizia A

A început și campionatul Diviziei A la handbal masculin.

PROBLEME CU TESTELE COVID - Academia de Handbal Minaur nu s-a prezentat la primul meci din Divizia A

Sala sportului Gheorghe Barițiu din Turda găzduiește, în perioada 20-22 noiembrie,  primele trei etape din Seria C a Diviziei A la handbal masculin. La turneu participă CNOPJ Timișoara, CSM Oradea, AHC Potaissa Turda II și Academia de Handbal Minaur Baia Mare, dar ultima dintre echipe nu s-a prezentat la primul meci.

"La testarea COVID-19 au fost depistate două cazuri neconcludente. Staff-ul tehnic și conducerea clubului au hotărât că pentru sănătatea întregii echipe, aceasta să nu mai plece spre Turda (implicit să nu dispute meciul cu CNOPJ Timișoara, programat în această dimineață la 9.30). Toți sportivii din lotul de Divizia A au teste negative, cele două persoane cu teste neconcludente făcând parte din staff-ul clubului. 

În cazul în care la retestarea celor două persoane se va dovedi faptul că sunt negative, echipa va pleca după-amiază la Turda, unde ar mai avea de disputat meciurile cu CSM Oradea și AHC Potaissa Turda II. CSM Oradea se deplasează la Turda cu un lot restrâns, având șapte infectați", informează reprezentanții Academiei de Handbal Minaur Baia Mare.

Academia de Handbal Minaur s-a înscris în acest an în Divizia A, după trei sezoane de pauză.

Lotul echipei AH Minaur Remus Chiș, David Astalâș, Alexandru Cociotă, Andrei Ghibirdic, Ovidiu Ardelean, Ianis Petrea, Denis Konya, Ionuț Buciuman, Andrei Paul, Vlad Pop, Andrei Horotan, Alexandru Pașca, Rareș Pop, Andreas Hauler, Tiberiu Cioclu, Lucas Sabău. Antrenori Florin Mironescu și Claudiu Clonovszki.

M. S.

foto Facebook Academia de Handbal Minaur