PRACTICĂ LA MODĂ - Vin în țară și se dau mari cu mașini furate

Nu puține sunt cazurile unor romani care vin înapoi în țară la volanul unor mașini care se dovedesc a fi furate. Cel mai recent caz a fost chiar zilele trecute, cand o astfel de mașină a fost depistată la Petea.

PRACTICĂ LA MODĂ - Vin în țară și se dau mari cu mașini furate

În Punctul de Trecere a Frontierei Petea din județul Satu Mare s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităților de frontieră cetăţeanul român L.N. în vârstă de 22 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Marea Britanie.

Poliția de Frontieră arată că polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date cu mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie în data de 22 octombrie a.c..

Mașina, în valoare de aproximativ 27.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire,  la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

H.D.