PLATA CU CARDUL - La toate oficiile de cadastru și publicitate imobiliară

Activitatea ANCPI este digitalizată în proporție de 100%.

PLATA CU CARDUL - La toate oficiile de cadastru și publicitate imobiliară

O veste bună! Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) anunță că partenerii ce au acces în sistemul informativ eTerra pot plăti cu ajutorul cardului bancar tarifele pentru serviciile prestate de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Cluj.

Totodată, ANCPI anunță și că, în curând, această facilitate se va extinde la nivel național, conform avocatnet.ro.

De altfel, ANCPI intenționează să facă posibilă curând plata cu cardul pentru toți cei care au nevoie de serviciile prestate de oficiile de cadastru și publicitate imobiliară din țară.

“Plata cu cardul în eTerra va fi extinsă la nivelul tuturor oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară în cel mai scurt timp, pe măsură ce acestea definitivează contractele cu procesatorul de plăți. Activitatea ANCPI este digitalizată în proporție de 100%. Lucrăm continuu la îmbunătățirea serviciilor pe care le oferim cetățenilor și partenerilor noștri”, a precizat Laurențiu Alexandru Blaga, președintele general al ANCPI.

În prezent, atât cetățenii, cât și partenerii ANCPI pot achita online, cu cardul bancar, extrasul de carte funciară pentru informare și extrasul din plan cadastral pe ortofotoplan, prin intermediul platformei epay.ancpi.ro.

De asemenea, din luna octombrie, cei ce interacționează cu ANCPI au la dispoziție un nou instrument, respectiv posibilitatea de a semna documentele direct în browser, mai arată avocatnet.ro.

C.S.

sursă foto: observatorul.ph