PETROVA - Toți angajații primăriei au fost testați pentru coronavirus

Toți cei 19 funcționari publici care activează în cadrul Primăriei Petrova au fost testați pentru coronavirus. Informația a fost confirmată de către primarul comunei,. Ioan Petrovai, care a ținut să arate că începând cu data de 2 februarie la primărie se va lucra în schimburi.

PETROVA - Toți angajații primăriei au fost testați pentru coronavirus

Primarul comunei Petrova spune că o angajată  de la Taxe și Impozite a fost confirmată cu coronavirus, a urmat o dezinfecție a primăriei, iar ulterior alți doi angajați au fost confirmați cu acest virus. Tocmai de aceea s-a luat decizia de a se testa toți angajații primăriei, astfel că din cei 19 trei au ieșit pozitiv. Testele, spune Petrovai, au fost cumpărate de către primărie. 

„Azi, 1 februarie, s-a făcut o nouă dezinfecție a primăriei și a spațiilor de acolo. Și de mâine, 2 februarie, vom lucra pe ture, în schimburi. Câte un om în fiecare birou, va fi cineva care va prelua toate cererile și vom încerca soluționarea acestora în cel mai scurt timp posibil. La nivel de comună, în ceea ce privește infectările cu coronavirus, nu știm cum stăm pentru că nu ne comunică nimeni nimic. Ce mai aflăm noi de la polițiști și ce mai vorbesc oameni. Cică ar fi date cu caracter personal, dar nu îmi trebuie CNP-ul omului, îmi trebuie număr de casă, să știu ce am și eu în comună. Primarul ar trebui să afle primul ce se întâmplă în comună, așa ar fi normal”, a spus Ioan Petrovai, pentru Axanews.ro. 

H.D.