PETRECERE CASA ALBĂ - Două persoane infectate cu Covid-19

Secretarul de stat pentru locuinţe al SUA, Ben Carson, este contaminat cu coronavirus, au afirmat luni oficiali americani şi alte surse ale agenţiei Reuters, relatează Agerpres.

PETRECERE CASA ALBĂ - Două persoane infectate cu Covid-19

    O petrecere la Casa Albă, unde nu s-au respectat măsurile de siguranță pentru combaterea pandemiei de coronavirus a dus la infectarea cu Covid-19 a două persoane. Este vorba de secretarul de stat pentru locuinţe al SUA, Ben Carson și de David Bossie, activist politic conservator în vârstă de 55 de ani. 

    ”Bossie şi Carson au în comun nerespectarea recomandărilor de sănătate publică pentru combaterea epidemiei de COVID-19, cum ar fi portul măştii şi păstrarea distanţei, cu ocazia unei petreceri la Casa Albă în seara alegerilor, marţi 3 noiembrie. La eveniment au mai participat secretarul Trezoreriei SUA, Steve Mnuchin, secretarul Departamentului Sănătăţii, Alex Azar, şi alţi membri de rang înalt ai cabinetului de la Washington. Un purtător de cuvânt al preşedinţiei a refuzat orice comentariu privind problemele de sănătate ale personalului administraţiei”, precizează Agerpres.