PERICOLELE NOPȚII - Pieton lovit de mașină pe Valea Izei la Șieu

Drumul județean 186, cunoscut de toată lumea drept drumul de pe Valea Izei, este periculos noaptea pentru șoferi. Nu avem iluminat stradal cum trebuie, nu avem semnalizare rutieră așa cum cere manualul, iar dacă mai pui și că sunt destule căruțe care circulă nesemnalizate, atunci pericolul de accident e foarte mare.

PERICOLELE NOPȚII - Pieton lovit de mașină pe Valea Izei la Șieu

„Aseară, 06 februarie, ora 21.02, polițiștii Secției 2 Poliție Bogdan Vodă au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe raza localității Șieu s-a produs un accident de circulație. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 52 de ani din Rozavlea, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe partea dreaptă a părții carosabile, a fost surprins și accidentat de către un autoturism condus din direcția Rozavlea spre Bogdan Vodă. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 32 de ani din Borșa, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Șoferului i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș. 

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

H.D.