PERFORMANȚĂ - Linn Blohm (Minaur) a lipsit doar două minute de pe teren în cele patru meciuri de la Sfântu Gheorghe!

Linn Blohm este cea mai importantă achiziție făcută de CS Minaur în această vară.

PERFORMANȚĂ - Linn Blohm (Minaur) a lipsit doar două minute de pe teren în cele patru meciuri de la Sfântu Gheorghe!

Linn Blohm a contribuit din plin la rezultatele echipei CS Minaur (trei victorii și un egal) la recent încheiatul turneu al Ligii Florilor, desfășurat la Sfântu Gheorghe. Pivotul suedez a stat pe teren 238 de minute, din cele 240 jucate de echipa băimăreană (a fost eliminată 2 minute în jocul cu CSM Slatina). Ea a evoluat în permanență la turație maximă, atât în atac (20 de goluri, din 23 de aruncări), cât și în apărare, dovedind o condiție fizică de invidiat.

Linn Blohm a fost desemnată cel mai bun pivot la ultima ediție a Campionatului Mondial din Japonia (2019), cea mai bună handbalistă suedeză a anului trecut și cel mai bun pivot din campionatul Danemarcei, în ediția precedentă a competiției.

"Este o jucătoare superprofesionistă, cu un caracter deosebit. Se pregătește exemplar și este un model pentru toate colegele și cred că exemplul ei ar trebui urmat de toate jucătoarele din România. Este o jucătoare completă, care face atât faza de apărare, cât și cea de atac, la superlativ", a declarat pentru AxaNews.ro, Daniel Kotecz, directorul sportiv al echipei CS Minaur.

M. S.

foto Paul Ursachi/UPfoto