PENTRU SIGURANȚA TUTUROR - Școala Populară de Artă Baia Mare a revenit la mediul online

Situația actuală generată de pandemie a făcut tot mai multe școli și instituții din județ să revină la activitatea din mediul virtual. Printre ele se află și Școala Populară de Artă Baia Mare, din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș, care, a anunțat recent mutarea activității în online.

PENTRU SIGURANȚA TUTUROR - Școala Populară de Artă Baia Mare a revenit la mediul online

 

Situația actuală generată de pandemie a făcut tot mai multe școli și instituții din județ să revină la activitatea din mediul virtual.

Printre ele se află și Școala Populară de Artă Baia Mare, din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș, care, a anunțat recent mutarea activității în online.

„Ținând cont de situația actuală, Școala Populară de Artă Baia Mare și-a reluat activitatea în mediul virtual. Sunteți foarte importanți pentru noi și facem tot posibilul să nu întrerupem activitatea de predare. Așadar, toate cadrele didactice s-au mobilizat și vin în sprijinul vostru, al cursanților și părinților, lucrând online conform orarului stabilit cu voi. Ne bucurăm că tehnologia ne ajută să ținem legătura cu voi. Și, pe lângă mari artiști, veți deveni și mari IT-iști”, transmit responsabilii Școlii populare.

Totodată, responsabilii le mulțumesc tuturor celor implicați pentru colaborare și înțelegere și le transmit celor de acasă că este foarte important ca, într-o astfel de perioadă de criză, să nu-și piardă speranța, să rămână optimiști și să se protejeze pe ei și pe cei din jur.