PAUZĂ FORȚATĂ - Angela Cioca (CS Minaur) va lipsi de pe teren în următoarele trei luni

Echipa de handbal feminin CS Minaur se confruntă cu mai multe probleme medicale.

PAUZĂ FORȚATĂ - Angela Cioca (CS Minaur) va lipsi de pe teren în următoarele trei luni
După Mikaela Massing și Helena Rysankova, o altă handbalistă de la CS Minaur a suferit o accidentare gravă care o va ține departe de teren o perioadă îndelungată.
Este vorba de Angela Cioca, jucătoare care a fost transferată în această vară de gruparea băimăreană de la echipa spaniolă CB Salud Tenerife. Angela a debutat cu această ocazie în Liga Florilor, ea jucând doar în străinătate după terminarea junioratului. 
"Angela Cioca (25 ani) a suferit astăzi o operație la umărul stâng și va fi indisponibilă cel puțin 3 luni. Ea va rata participarea în faza grupelor din EHF European League.
Intervenția chirurgicală a fost efectuată de medicul specialist în ortopedie - traumatologie dr. Ion Andrei Popescu, la Clinica Zetta din București. Sportiva va avea umărul stâng imobilizat 4 săptămâni, după care va începe recuperarea medicală", informează reprezentanții CS Minaur.
Angea Cioca a marcat în acest sezon două goluri, în cele cinci partide în care a evoluat sub culorile clubului CS Minaur Baia Mare.
M. S.
foto Facebook CS Minaur